At sammenligne sig selv med andre

Hverdagsluksus #1

Lørdag fordi jeg tænker at lokke søster 1 & 2 med på at vi laver det her indslag hver lørdag. Luksus fordi jeg tænker listen skal indeholde alle de ting vi bare synes er mega luksus lækkerhed. Og jeg vil meget gerne lække ud!

♥ Lemoncurd – YUM – på scones, i kager, på nybagte boller ja på alting faktisk.

♥ At sove – åhh hvilken luksus, i et helt mørkt og stille rum med udsigt til minimum 8 timer uforstyrret, det er rendyrket luksus!!!!!!

♥ Kærestetid – tid til bare at gå en tur med hinanden i hånden –  og snakke om ting der ikke behøver at blive oversat til enten sprog børnene IKKE forstår, eller tilsvarende til at børn forstår!

♥ Kaffe – den første kop om morgenen – no words needed!!!!

♥ Grin – fra mine børn, der kommer helt nede fra maven, eller store nysgerrige øjne der lytter til det man fortæller – den kærlighed altså.

♥ LEGO lørdag morgen – bare fordi det er en skøn rolig måde at starte weekenden på.

♥ At synge – for mine lungers fulde kraft med et kæmpe smil på mine læber. Enten i badet, sammen med andre fordi det der nummer, fra da man var 17 år lige bliver spillet tilfældigt i radioen.

♥ Mit hjem – at komme hjem og mærke den ro vi har skabt i vores dejlige hule. Se på de ting man nøje har udvalgt og som bare spiller. (indtil man får lyst til nyt igen..)

♥ SOL! – Åhh den sol altså, som den dog bare gør ens humør lyst. Vintersol, forårssol, sommersol, it’s all good.

♥ Avocado – I know det er 50/50 om man bliver glad eller træt, men når man åbner den helt perfekte avocado er det jo ren lykke.

God lørdag derude – solen skinder – alt er godt.

//Pia

 

Følg os her, så bliver vi mega glade:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At sammenligne sig selv med andre