At få en hvalp - forventning vs. Virkelighed

Bare vent til du selv får børn!

Bedre kendt som udtrykket, der kan få de fleste par uden børn til at se rødt. For hvad fanden bilder de bedrevidende tåber sig egentlig ind. Bare fordi man ikke har børn endnu, kan man da godt tillade sig at have en holdning, til børnerelaterede emner.

Og ja gu’ har man da så! Og jeg bliver også umenneskelig træt af mig selv de få gange jeg får slynget det afsted. For jeg synes faktisk kun det er helt på sin plads, at man har gjort sig tanker om hvilken type forældre man gerne vil være. Man går jo heller ikke ud og erhverver sig andre vigtige ting uden at have gjort sig en masse tanker først.

Når jeg så alligevel en gang imellem får sendt udtrykket ud, der hvor alle holder vejret et øjeblik, så er det simpelthen fordi at der er SÅ uendeligt mange ting man ændrer holdning til når de små poder flytter ind i ens hjem & hjerter. Det gør man simpelthen fordi der er så helt utroligt mange ting, man bare ikke havde set komme, havde kunne læse sig til, eller som nogen som helst nogensinde ville kunne beskrive før man står i det. Det er som at skulle gennemskue googles algoritme for hvordan man ender op på side et i søgehistorikken, og vel at mærke samtidig med at være udsat for søvntortur.

Og hvordan i alverden skulle folk uden børn så have mulighed for at kunne vide det? Det kan de ikke, og dermed skal de heller ikke holde igen, de skal have lov at ytre deres forventninger til hvordan de ønsker at løse opgaven! Samtidig vil jeg gerne smide et shout out ud for at man går til opgaven med ydmyghed. For hvis samtlige de folk der allerede har fået børn, (eller der er jo altid undtagelser læs: de der instamødre der bare STYRER pisset og bager boller lørdag morgen, og deres hjem ligner en inspirationsside i et boligmagasin, men de må altså lige ryge i en gruppe for sig lige nu!) eller 90% af dem har måtte sande, at livet bare ændrer sig, og at den manglende kontrol og uforudsigelighed i hverdagen bare får en til at kaste alle holdninger op i luften til revurdering, så er der ski da nok en grund til det.

Alle er selvfølgelig forskellige det er klart, men jeg tør næsten godt væde min næste uges nattesøvn på at det er de færreste der står på den anden side og tænker, top dollar, det gik jo præcis som jeg havde forventet. Og pyt også med det, for så kigger vi over på vores lækre unger og ser at vi har gjort et ganske godt job.

Vi prøver alle sammen at være på begge hold, før & efter holdet, og begge hold er skide gode. De agerer efter den viden de har, andet kan man jo ligesom ikke der findes jo ingen manual. Åh gud hvor ville jeg for øvrigt ønske der var en manual med, når man sidder der på kanten af hospitalssengen, med sin weekendtaske ved sin side, og en lille klump kærlighed liggende i vuggen, lige der hvor man tænker godt nu har jeg født, men hvad skal jeg så gøre med den der lille størrelse nu???

//Pia

 

Følg os her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At få en hvalp - forventning vs. Virkelighed